BOC Academie

Agile samenwerken vanuit betekenis- ook online!

Agile samenwerken vanuit betekenis

Samenwerken vanuit betekenis, draagt ontzettend veel bij aan succesvolle projecten. In deze training speciaal aandacht voor werken vanuit een missie & gezamenlijke droom.

Scrum is een manier van samenwerken en organiseren binnen teams, waardoor projecten en teams succesvoller worden. Het framework is een middel om Agile kunnen zijn en werken. Scrum is eenvoudig te leren. De moeilijkheid zit in het diepere begrip van het onderliggende gedachtegoed en het durven toepassen. 

Tijdens deze workshoptraining wordt de deelnemer meegenomen door alle fases van Scrum. Aan de hand van een fictief voorbeeld wordt in teamverband Scrum in de praktijk gebracht. Na een introductie van Scrum worden de verschillende fasen 1 voor 1 doorlopen en zullen praktijkoefeningen worden gedaan.

Aanvullend op de officiële scrum maak je kennis met een aantal unieke toevoegingen die zorgen voor meer verbinding, flow, energie en succes. Naast het leren van het Scrum Framework wordt in de training ook aandacht geschonken aan onderliggende principes, kritische succesfactoren, voorbeelden en identificeren van belemmerende overtuigingen.

Trainer:

Uw trainer is Mertine Middelkoop. Mertine haar passie is om mensen en teams te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze met plezier werken en daardoor impact-vol kunnen zijn. Ze is gediplomeerd trainer & coach, met een IT, onderwijs & projectmanagement achtergrond.

Data:

  • 21 december 2021

Het laatste nieuws