BOC Academie

Purpose Discovery dag

Unieke Purpose inspiratiedag

Iedereen heeft een roeping. Iets waarvoor je dagelijks vol energie uit je bed stapt. Waar je gelukkig van wordt en zin geeft aan je leven. Alleen… niet iedereen weet wat die persoonlijke unieke bijdrage of roeping is. Dat leren we helaas niet op school.
Betekenisvol leven en werken is “dat je ziet dat wat je doet, bijdraagt aan een hoger doel”. Iets waar je waarde aan hecht. Dat je doet wat er toe doet.
Een zinvol bestaan ligt voor iedereen binnen handbereik.

Ken jij jouw purpose?

Deze dag is een kans om concrete stappen te zetten om jouw Purpose te gaan vinden en te leven. Je ikigai, persoonlijke missie, jouw “Why” te ontdekken en eventuele blokkades te gaan overwinnen.

Je gaat een hele dag inspiratie opdoen om het leven te kunnen leiden wat jij diep van binnen zou willen.

Iedereen heeft een roeping, maar niet iedereen kent deze.

Iets waarvoor je dagelijks vol energie uit je bed stapt. Waar je gelukkig van wordt en Zin geeft aan je leven. Alleen… niet iedereen weet wat die persoonlijke unieke bijdrage of roeping is. Dat leren we helaas niet op school. Betekenisvol leven en werken is “dat je ziet dat wat je doet, bijdraagt aan een hoger doel”. Iets waar je waarde aan hecht. Dat je doet wat er toe doet. Een zinvol bestaan ligt voor iedereen binnen handbereik.

Wat levert deze dag jou op?

  • Het kan de start zijn van een kleine verbetering of zelfs een grote verandering in je leven.
  • Je krijgt inzicht in de stappen die jij kunt nemen om jouw werk en leven (nog) meer betekenis te geven.
  • Je gaat met meer zin, energie en passie naar huis.

Voor wie?

Voor wie: Je bent een professional, leidinggevende, zelfstandige, medewerker of ondernemer. Je bent op zoek naar je roeping en meer ontplooiing. Meer voldoening halen uit jouw werk is waar jij naar verlangt.

Trainers:

Uw trainers zijn: Mertine Middelkoop haar passie is om mensen en teams te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze met plezier werken en daardoor impact-vol kunnen zijn. Want ze gelooft, dat als je kunt leven en werken vanuit je passie (purpose), in verbinding bent met jezelf en anderen … dan gebeuren er mooie dingen.

Arjan van Bommel is van huis uit organisatiepsycholoog (met specialisatie in opleiden en leren in arbeidsorganisaties, organisatieontwikkeling en veranderkunde.  Hij heeft een eigen opleidings- en adviesbureau en doceert in het Hoger Onderwijs. De kern van zijn werk bestaat uit het begeleiden van de leer- en veranderingsprocessen die nodig zijn om gestelde doelen te bereiken.

​Praktische gegevens:

  • Maximaal 10 deelnemers
  • Datum: 17 juni 2021
  • Locatie: Landgoed ISVW

MEER INFORMATIE & REVIEWS

Het laatste nieuws