BOC Academie

Teamopstellingen

Teamprestaties en groepsdynamiek.

Deze powertraining (van 1 dag) gaat over groepsdynamiek en teamprestaties. Vragen als ‘zit er nog meer in’, ‘welke positie pakken collega’s,op welke plek staat de manager’ of ‘hoe is het onderling vertrouwen’ zijn interessant om te onderzoeken. Dit wordt gedaan met behulp van een teamopstelling. Wordt de vraag beantwoord dan is de weg vrij voor betere teamprestaties en meer plezier. De deelnemer heeft inzicht in de gestelde vraag. Helderheid, waarna men zelf verder kan.

Wat is een teamopstelling?

Een teamopstelling is een bewezen techniek die steeds vaker wordt toegepast bij organisaties en teams. Opstellingen bieden een andere manier om naar vraagstukken te kijken en geven verrassende inzichten en handvatten. Het is gebaseerd op de onderstroom binnen de groep. Door deze inzichtelijk te maken en te onderzoeken kan je het zichtbare en de onderstroom verbinden en zo nog meer uit je team halen. Teamgedrag en werkvreugde zullen toenemen. Vanuit dit inzicht kunnen jullie verder bouwen.

Je ziet nieuwe mogelijkheden en krijgt nieuwe inzichten. Vanuit dat inzicht worden de stappen geformuleerd om tot het gewenste resultaat te komen. 

Trainer:

Uw trainer is Pien Wils. Pien heeft veel ervaring met het opstellen van teams en groepen. Ook begeleidt zij één op één.

Data:

  • Deze training wordt gegeven op 10 februari, 24 maart, 19 mei, 7 juli, 22 september en 10 november 2022

Het laatste nieuws